Een blog beginnen?

 

Een blog beginnen.  Zou ik dat nou wel doen?
Dit zinnetje speelt nu al een paar weken door mijn hoofd. Google is mijn beste vriend. Websites bekijken, blogs lezen. Genoeg informatie te vinden online. Er zijn ontelbare pagina’s die je haarfijn uitleggen hoe je moet beginnen met een blog.  En dan nog een naam bedenken. Zoveel vragen. Een vriendin geeft een tip.
“Begin gewoon vast met schrijven. Mocht je dan een website maken, dan heb je meteen materiaal wat je er op kan plaatsen!”

En dat is nou net het advies wat ik nodig had. Want hier ging het om. Schrijven.

Het idee speelt al wat langer, vooral omdat schrijven voor mij een uitlaatklep is. Er gebeurt genoeg in mijn onstuimige leven, dus onderwerpen om over te schrijven zijn er genoeg! Het is mij ooit als advies gegeven. “Gentry, je schrijft zo makkelijk. Probeer schrijven als therapie te zien.”

Ik ben een jonge moeder van twee kinderen. Colin (10) en Esmée (7) en getrouwd met Rob sinds 2008. Onze kinderen zullen vast vaak de hoofdrol spelen in de stukjes die ik schrijf. Dit omdat mijn leven natuurlijk hoofdzakelijk om hun draait. Colin heeft sinds een paar jaar de diagnose ADHD. Dit jaar is dat ADHD / ODD geworden.  Omdat het universum dit nog niet druk genoeg vond voor mij en Rob, is onze dochter Esmée autistisch. Sinds vorig jaar weten wij dat zij met PDD-NOS moet leren leven. Dit zorgt ervoor, dat ons huis soms overloopt met veel verschillende emoties. En niet alleen ons huis, maar ook ik zelf.

Naast moeder en vrouw ben ik Gentry. Student en werkzaam in een verzorgingstehuis. Op dit moment studeer ik Verzorgende-IG. Dit doe ik met veel passie en liefde. 3 jaar geleden ben ik toch maar terug gegaan naar school en dit was de beste beslissing van mijn leven. Ik heb tijdens mijn studie en stages mijn hart verloren aan de ouderenzorg. In november dit jaar haal ik als het goed is mijn diploma. Maar of ik dan klaar ben met studeren… dat is nog maar de vraag.

 

Advertenties

5 reacties op ‘Een blog beginnen?

  1. Al op jonge leeftijd was de pen je beste vriend. Nu is dat je laptop. Vele mensen mogen nu ook gaan genieten van je mooie verhalen. X , je trotse moetie.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s