Drukte! 

Paasstress, serieus. Wat een drukte in de winkel. Waarom ik zo lang wacht met de boodschappen doen? Tja, ik functioneer nou eenmaal iets beter onder druk. Uitstelgedrag. Dus daar sta ik dan midden in de AH, kijken naar alle drukke mensen. Sommige gun ik een flauwe glimlach. 

Met boodschappen doen op dit moment, maak ik het mijzelf veel te moeilijk. Overprikkeld binnen 10 minuten. Veel chagrijnige  mensen, mensen die het liefst door de winkel willen rennen. En bij al die mensen denk ik, waarom ga je dan nu pas al je boodschappen doen? Terwijl ik zelf dus ook één van deze mensen ben. Hypocriet. 

Opgelucht bij de kassa. Dit ook weer overleefd. Zere nek en schouders. Slim hoor, om dit te doen voordat ik moet werken straks. Als ik vanmiddag maar eenmaal aan het werk ben, dan kalmeert mijn hoofd wel weer dankzij de structuur in mijn route.   

Tot die tijd, lach ik het prima weg. Ren vrolijk mee in de drukte en geef veel te veel geld uit aan het paasontbijt. Hopelijk heb ik alles gekocht wat iedereen lekker vind. 

Iedereen fijne paasdagen! Geniet er samen van. Voor de mensen die ook moeten werken, werkse! 

Advertenties

Een reactie op “Drukte! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s