Samen zijn

Ondanks dat ik mij heb voorgenomen, om dagelijks een blog te plaatsen. Maak ik voor dit Paas weekend een uitzondering. Ik kan alleen maar hopen, dat er niet zoveel op de telefoon wordt gekeken en dat iedereen geniet van de gezelligheid met elkaar.

Laten we er bij stilstaan, dat we er allemaal nog zijn. Hoe het komt weet ik niet, maar verlies speelt deze week een enorme hoofdrol in mijn leven. Om mij heen, zorgvragers, slachtoffers van de aanslagen.. het houd deze week maar niet op. Er is deze week zo veel ellende geweest, daarom ben ik van plan om even extra stil te staan bij het samen zijn dit lange weekend.

Dus lieve mensen, kijk eens om je heen, ga op bezoek bij iemand die het nodig heeft. Hou van elkaar. Wees aardig en goed voor elkaar. Lach wat extra en geniet.

 

 

Advertenties

Een reactie op “Samen zijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s