Make-up 

Winkelen als je niet lekker in je vel zit, kan ontzettende verlichting brengen. Even snuffelen tussen nieuwe kleding, prutteltjes. Maar vooral, make-up! Het moment dat ik mijn nieuwe spullen in mijn tasje stop, voel ik me heerlijk! 

Dan,  bij thuiskomst alles enthousiast showen aan een man die overal “leuk” opzegt. Maakt niet uit, ik ben er blij mee. 

Make-up kan mij echt gelukkig maken. Ook opmaken vind ik heerlijk. Ik kan minuten lang voor de schappen staan, alles heerlijk geordend op kleur. Elk potje opendraaien, elke kleur uit testen. Nagellak en lippenstift zijn toch de winnaars. Vooral, bij aanbiedingen. 1+1 bordjes maken me gelukkig. Ik sta nog net niet te klappen in mijn handen. Het mooiste is, dat ik nooit nagellak op kan. Dat mag helemaal niet op mijn werk en dan nagellak opdoen voor 1 dag? Daar doe ik dan weer geen moeite voor. Toch is mijn verzameling kleurtjes enorm. Nee, koopziek wil ik het niet noemen. Maar soms heb ik het nodig. Net als vanmorgen. Wat een rothumeur had ik. Of het nu veel beter is na het winkelen, durf ik niet te zeggen. Maar net aan de kassa voelde ik me weer even opgewekt. 

Even aan “stomme” en onbelangrijke dingen denken. Ook dat heeft mijn gecompliceerde hoofd soms nodig. 

Advertenties

2 reacties op ‘Make-up 

  1. Haha high five ik ken het gevoel! Dan niet met make up, maar wel met kleren, schoenen, sjaaltjes, bikini’s, bh’s etc etc. wat een feest wat een feest!!! Zo heeeeeeerlijk om gewoon soms even te zeggen: Zo vandaag gaan we eens even geld uitgeven!!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s