Mister ADHD

Terwijl dat ik tijdens een welverdiend rustmoment op de speeltuin met Colin in een grote hangschommel lig, kan ik zijn hersens bijna horen. Colin kennende, gaat op dit soort rust momenten zijn brein met hem aan de haal. 

En dan zo ineens uit het niets: “wat een naaistreek eigenlijk hè, dat van Hitler?” (Uhh hallo,  taalgebruik!) Colin begint aan z’n verhaal. “Wist je wel mam, dat hitler zich voordeed als een goede man? Een man met goede ideeën die iedereen zou gaan helpen?  En toen hij genoeg volgers had, BATS! oorlog veroorzaken.” 

Stiekem grinnik ik. Ja hoor, colin is op dreef. Uitleg na uitleg over oorlogen en grote namen volgen. Dit “gesprek” duurt niet eens veel meer dan 5 minuten. 

Hij ligt al 5minuten rustig tegen mij aan. 


Zolang zijn hoofd hem bezig houdt, komt zijn lichaam tot rust. Hier pak ik stiekem even een knuffel momentje uit, zonder dat hij het door heeft. Knuffel momentjes zijn zeldzaam bij iemand die 24/7 hyperactief is. Colin heeft op de èèn of andere manier iets ongemakkelijks als het gaat om knuffels. Meestal zijn dit vluchtige knuffels wat zo nu en dan in combinatie komt met een kopstoot. 

Terwijl de zon aan het branden is op mijn gezicht en ik bijna wegdommel, komt Mister ADHD weer terug. Hij springt lomp van de schommel af waardoor ik met een knal heen en weer ga en uit mijn rust moment wordt gerukt, snel sprint hij even heen en weer tussen de twee veldjes en springt vervolgens met voeten vol zand weer in de schommel. 

Zo, ik heb een gratis gezichtsscrub te pakken! Bedankt vriend. 

Advertenties

2 reacties op ‘Mister ADHD

  1. Ik hou er ook niet van als anderen mij knuffelen, ik wil degene zijn die zelf een knuffel geeft en dat duurt dan inderdaad sowieso nooit lang, rappietjappie en weer door, leuke foto wat een leuk snoetje heeft je zoontje!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s