Liefde 

Liefde, het enige wat je nodig hebt. Nou ja, dat beweren veel mensen. Ik ben een soft persoon als het om liefde gaat. Liefde neemt alles over. Je kunt niet meer denken, niet meer eten. Je lichaam vol met vlinders. Ik huil om liefdes verhalen, vul mijn hart en ziel met romans. Ook probeer ik elke dag mijn liefde te laten zien aan mijn gezin. Houden van elkaar sleept je door alle ellende. Elkaar vast houden wanneer het moeilijk is, functioneerd als een anker in een stormachtige zee. 

Na een paar jaar huwelijk zegt iedereen dat het wel minder wordt. “Zo blijf het echt niet altijd hoor!” Het knuffelen wordt minder, minder sex, minder alles. Eigenlijk heb ik hier na 8 jaar huwelijk nog niet veel van gemerkt. Tja, sommige dingen worden inderdaad gewoon. Maar de liefde is er nog. De vlinders vliegen nog steeds in mijn buik en hoofd. 

 De laatste weken mocht ik helpen met het organiseren van de bruiloft van mijn lieve tante. Super leuk om te doen. Avonden lang zwijmelen met foto’s en ideeën. Dromen bij de TLC programma’s over bruiloften met jurken waar je zowat een auto van kunt kopen. Zelfs de stoerste boerin heeft wel eens gedroomd over het dragen van zo’n jurk. De dag verloopt soepeltjes, het zonnetje schijnt, iedereen heeft plezier, iedereen is gelukkig. Tranen van geluk. Hoe fijn is het, om even alle ellende van de wereld te vergeten. Even een dag in een bubbel leven. Een dag in het teken van liefde. Een dag zonder verdriet. Alleen maar geluk. Waarom kan het niet altijd zo zijn? Mijn liefdes tank is in iedergeval weer even bijgevuld! Voorlopig kan mijn hart er weer tegen aan. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s