Blog 2/7

Nu is de dag al bijna voorbij en nog staat er geen blog online. De tijd was er geweest vandaag, als ik deze tijd ook echt had gemaakt. Ik heb wel tijd gemaakt voor van alles en nog wat, wat nog moest gebeuren. En nu, om toch aan mijn eigen afspraak te voldoen maak ik tijd voor een blog. Want, een afspraak met jezelf maken en daar de tweede dag al niet aan voldoen is voor mij echt not done. 

Vanmiddag kreeg ik een onverwacht maar ontzettend leuk mailtje. Nursing had een poos geleden een oproep op Facebook, naar mensen in de zorg die graag over hun vak praten. Omdat ik dat graag doe en er ook geregeld wat over schrijf, reageerde ik met de link naar mijn blog. 

Ik was het inmiddels al weer vergeten, totdat er vanmiddag een mail binnen kwam. Dat het ze interssant lijkt om mij te interviewen (mij!!) en of ik het goed zou vinden als mijn blog over Plascontracten ook op hun website gedeeld zou mogen worden. (Uh ja, Tuurlijk!!) in de mail werd ook aangegeven dat ik gefotografeerd zou worden, het liefst met een zorgvrager. (Wauw!!) wat een ontzettend leuke email, die ik beschouw als een mogelijkheid om een positieve stem te geven aan de zorg. 

De zorg die mij zo aan het hart gaat en waar ik 24/7 mee bezig ben. Nu kan ik openlijk delen waarom ik er zo gek op ben. En nog sterker, sommige wild west verhalen de das om doen. Want zo slecht is de zorg nog niet hoor! Ideaal? Zeer zeker niet. Maar zo slecht ook nog niet! Als alles gaat volgens plan, zou ik in de editie van maart met het interview moeten staan. Wat spannend! 

Wordt vervolgd!! 

Advertenties

6 reacties op ‘Blog 2/7

  1. Een verzorgende die zo met hart en ziel voor de mensen staat: TOP!
    Ook al eens naar de vacatures verzorgende 3IG IG van Domus Magnus gekeken? Particuliere woonzorgorganisatie, we zitten door het hele land! Welkom om te solliciteren!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s