Blog 5/7

Mijn laatste blog dit jaar. En wat voor jaar! Er is in 2016 zo veel gebeurd. Het jaar is voorbij gevlogen. Het jaar waarin mijn blog meer lezers kreeg dan dat ik ooit had durven hopen. Veel hoogtepunten in ons gezin, maar ook zeker veel dieptepunten.

Zo namen we als film en muziek liefhebbers afscheid van veel grote artiesten. 2016 is voor mij het jaar waarin we afscheid hebben genomen van ontzettend veel mensen. Waren dit geen beroemdheden, dan waren dit wel mensen die te snel van ons heen zijn gegaan ter gevolg van ziekte of oorlog. Er zijn zo veel tranen geweest, zo veel afscheid momenten. 

Gelukkig is er ook veel moois voorbij gekomen. Ik heb mijn diploma mogen halen en een contract gekregen. Nieuwe vrienden leren kennen en eindelijk mijzelf kunnen verlossen van negativiteit. Voor mijn persoonlijke verandering dit jaar ben ik dubbel zo dankbaar. Eindelijk sta ik anders in het leven. Mijn kinderen zijn mijn grootste trots. Ook voor hun een bijzonder jaar. Een jaar waarin problemen werden erkend en waar ze eindelijk mee zijn geholpen. De start op hun nieuwe school is een verademing geweest voor ons gezin. 

Daarnaast voor mij nog een klein jubileum. Vandaag vier ik voor de 10e keer oud en nieuw met mijn grote liefde. De man die als 1 van de weinigen om kan gaan met mijn complexe persoonlijkheid. De kerel die mijn hart nog steeds sneller laat kloppen. 

Lieve lezers, bedankt voor alle fijne berichten dit jaar. Bedankt voor het lezen en delen van mijn blog! Geniet van het leven, proost op je gezondheid. Knuffel de mensen om je heen nog eens extra. Voor de personen die vanavond alleen zijn, ik denk aan je. Schaam je niet om de stoute schoenen aan te doen, bel of bericht de gene die je zou willen zien. Neem die stap. 

Tot volgend jaar!! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s