Blog 6/7

Dag 1 van 2017. Fris beginnen aan een nieuw jaar. De goede voornemens worden weer om je oren geslingerd en de meeste mensen die ik spreek zijn goed gehumeurd. Het lijkt erop alsof er voor veel mensen meer dan vuurwerk wordt afgeschoten om 12 uur. 

Het nieuwe jaar bied een leeg canvas. Een nieuw begin. Het ultieme moment om een grote verandering te maken. Een stap te zetten die je al een lange periode wou zetten. De meeste goede voornemens zijn volgens mij altijd het afvallen en stoppen met roken. Ook voor mijzelf staat afvallen elk jaar weer op het lijstje. Ik heb zoals in de boeken beschreven staat een jojo effect. En laten we het maar zo stellen, het is weer tijd om die jojo strak te trekken. 

Mijn goede voornemens voor dit jaar zijn niet zo spectaculair. Ik wil verder gaan waarmee ik afgelopen jaar begonnen ben. Gelukkig worden met mijzelf. Balans vinden als moeder. Een goede vrouw zijn voor mijn lieve rob en mijn vriendschappen onderhouden. Meer tijd voor thee momentjes. 

Quality time is my favorite time. Deze zin ga ik sowieso 1x per week delen. Het is tijd om het mooie te vieren van het leven. Er is zo veel ellende geweest, ons gezin is toe aan mooie dingen. Ik daag mijn lezers uit, om te genieten. Doe waar je goed in bent, leef zoals jij graag wil leven. Lekker afgezaagd he, een blog als deze. Heel erg vernieuwend is het niet vandaag, maar goed. Vergeef me voor mijn gebrek aan inspiratie op deze lamme dag. 

Ik heb in iedergeval besloten om meer te genieten. Meer dates met m’n man. Meer uitjes met kids en familie. Meer dates met mijn lieve vriendinnen. En vooral meer los proberen te laten. 

Voor de mensen die ik vandaag nog niet heb gezien/gesproken; Geluk in ’n tuk, völ heil en zèèg’n, Hoplik valt ’t niejjoar nich tèèg’n. 

Voor de mensen die niet uit Twente komen; De beste wensen voor het nieuwe jaar, hopelijk valt het nieuwe jaar niet tegen. 

-X- 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s