Blokkade 

Schrijven over dingen die vast zitten, om mijn geest te ontladen. Een idee wat al een lange tijd helpt ter ontspanning. Maar wat schrijf je, wanneer er zoveel tegelijk aan de hand is en je door de bomen het bos niet meer ziet? Schrijf je dan over die blokkade? 

Er zijn zo ontzettend veel leuke dingen gebeurt de laatste 2 weken, om heel eerlijk te zijn snap ik niet hoe het kan. Wij hebben nooit veel geluk gehad in huis, altijd gaat er wel iets fout. Nu ineens “krijgen” wij een woning, waar we al jaren naar kijken. Een vaste aanstelling bij een werkgever waarvan ik nooit had gedacht te zou gaan werken. Een interview nav mijn blog, met een daarbij behorende fotoshoot. 

Het is onwerkelijk, hoeveel positiviteit ik heb mogen ontvangen de laatste weken. Het verhuizen met een Autistisch en Alle Dagen Heel Druk gezin is geen pretje geweest. De dozen in de woonkamer, het kwijt raken van spulletjes.  Het niet weten of ze vriendjes zullen maken in de buurt. Er kwam veel stress vrij bij de kinderen. Daarnaast, mijn lieve man die tijdens het veranderen van de woonkamer meestal al kortsluiting ervaart was de verhuizing geen pretje. Dat is het op dit moment nog steeds niet, overal zijn afwerkklusjes. Het laatste opruimen en uitpakken. Ondanks dat het veel geduld en kracht heeft gekost om iedereen te beschermen tegen zichzelf en hun eigen innerlijke onrust heb ik er op een vreemde manier toch van genoten. Een huisje, op een plek waar ik wil. Een plekje, zoals ik al jaren fantaseerde. Een fris begin. 

Man, wat een ellende heb ik mee gemaakt aan ons oude adres. En hier lig ik nu, in mijn nieuwe slaapkamer. Een fris begin. Een positieve wending voor ons gezin.. Laat me hier genieten. Breng me hier het geluk waarnaar ik al jaren zoek. Want dat was in ons oude huis vaak ver te zoeken. Ik ga voor een verandering van 360 graden. Nog meer bezig met mindfulness, nog meer leuke dingen. Voor de liefhebber, al mijn ellende en verdriet is gratis op te halen aan de Haaksbergerstraat. 


Nu nog de griep overwinnen. Dan ben ik er weer, positiever dan ooit.

Advertenties

Een reactie op “Blokkade 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s