Zomertijd 

‘Hoe gaat het eigenlijk met je blog Gentry?’ Dit is eigenlijk een hele nette manier om te vragen waar de @&!#% mijn blogs zijn gebleven. Om heel eerlijk te zijn, vliegen de dagen mij de laatste tijd voorbij. Wat zeg ik je? Weken vliegen voorbij. En ik merk er niets aan, behalve dat ik moe ben. De seizoenswisseling en zomertijd vallen mij elk jaar weer zwaar. Het is alsof mijn lichaam het besef heeft dat het de winterdepressie van zich af kan schudden als een beer die zich wakker schud na zijn winterslaap. 

Je hoeft geen studie psychologie te hebben gedaan om te zien dat de donkere maanden mij jaar in jaar uit met de grond gelijk maken. Maar, alsof mijn hoofd niet irritant genoeg is brengen ook de lichte maanden nieuwe problematiek met zich mee. Zon staat namelijk gelijk aan het loslaten van laagjes kleding. Lees: laagjes bescherming naar de buiten wereld. Wat maak ik het mijzelf toch allemaal moeilijk denk ik terwijl ik dit schrijf. Mens doe toch eens normaal. Waar sommige personen er uit zien alsof ze zich nooit druk maken, pieker ik over driehonderdduizend problemen. Sukkel.

Ik ga in iedergeval mijn uiterste best doen om weer besef van tijd te krijgen en om weer wat meer blogjes online te gooien! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s