Zeurend blogje

emoties emoties en nog eens emoties.. er zijn te veel emoties aanwezig voor 1 persoon in mijn lichaam op dit moment. En om ze allemaal op een rij te zetten is erg moeilijk merk ik wel weer. Waar komen ze vandaan, wat is de reden dat er een cocktail van gevoelens is omgevallen en de verschillende emoties als olie door mijn lichaam stromen?

Ik ben niet verdrietig, maar ook niet blij. Ik ben rustig, maar vanbinnen stroomt het maar door. Op dit moment zoek ik rust in muziek en domme plaatjes op het internet. De was is gestreken, het huis aan kant. Een warme douche heeft niet geholpen, zoals deze vaak toch wel doet. Het warme water stroomde als een rustgevende waterval over mijn rug, maar de gedachtestroom kwam niet tot een eind. Er zijn veranderingen gaande in mijn persoonlijkheid, die ik nog niet echt kan plaatsen.

Vol verwachting sla ik mijn macbook open, hopelijk kan ik de emoties door het schrijven op een rij zetten. Maar ook nu, zoals de hele dag al gaande is krijg ik het allemaal niet op een rij. De kinderen zijn onrustig, zitten elkaar voortdurend in het vaarwater. Mijn innerlijke onrust lijkt de kinderen aan te steken. Waardoor hun onrust mij weer aan steekt.

Is het gewoon niet mijn dag? of hangt er iets in de lucht? Zegt mijn gevoel dat er iets staat te gebeuren? Wat het ook is, het mag wel snel overgaan. Het is vermoeiend om de hele tijd naar je eigen gezeur te moeten luisteren. Daarom zeur ik via mijn blog maar even tegen jullie. Ik kan namelijk mijn eigen stem niet meer aanhoren in mijn hoofd. Dus voor degene die dit nu op deze langzame zaterdag leest, sorry. ik moest even zeuren. even alles op een rij. het hoofd op orde maken.

Advertenties

4 reacties op ‘Zeurend blogje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s