KinderYogaExtra

Gisteren was les twee en aan Esmée te merken vind ze het toch ergens spannend. Ze is opstandig, huilerig en op het moment dat ze haar laatste waarschuwing krijgt begint ze enorm hard te huilen. Ze wil zo graag Jorien haar nieuwe lavendel zakje laten zien!! Aha, daar is de reden van haar gedrag. Ze wil zo graag laten zien wat ze heeft gekregen, dat ze zich hier enorm druk om maakt. Het lavendel zakje heb ik overigens gekocht bij http://www.superyoga.nl voor de geintresserden. Bij binnenkomst is dit het eerste wat Jorien opvalt aan Esmée. Pluspunt voor jou Jorien!!

De groep heeft vandaag een extra kindje, iets wat de kinderen erg leuk vinden. Het is toch wel erg gezellig om meerdere kinderen om je heen te hebben. Wat mij opvalt, is hoe makkelijk ze elkaar accepteren. Zou het zijn omdat ze alle drie een ASS stoornis hebben? Het lijkt wel alsof ze het aanvoelen van elkaar. Er is in iedergeval een goede harmonie tussen de kinderen. Iets waarvoor ik erg dankbaar ben, aangezien onze Esmée niet zo heel goed is in het contact maken met andere kinderen.

Slaperig zit ik te wachten op de gang met de andere moeders, na een tijdje horen we een stel indianen de zaal rondrennen. Het klinkt zo gezellig, ik vind het jammer dat ik 948b4456.pnger niet bij kan zijn. Aan het einde van de les krijg ik van Esmée ook een veer in mijn haar. Zo mam! nu hoor jij er ook bij. Nog even nagenieten van een kopje thee en dan is het helaas alweer tijd om naar huis te gaan. Op naar volgende week!

 

Advertenties

4 reacties op ‘KinderYogaExtra

    1. Dat is uit voorzorg. De kinderen hangen dan zo veel aan de ouders dat ze de les niet meer mee krijgen.
      Aan het einde van de les gaan we samen de les evalueren. De kinderen maken een tekening over hun gevoel en die bespreken we in de kring. Krijg er dus wel heel veel van mee op die manier!

      Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s