Wie is Gentry?

Hoi, ik ben dus Gentry.

Schrijven doe ik al jaren met veel plezier, alleen werden de stukjes die ik schreef nooit met iemand gedeeld.
Mijn persoonlijkheid is erg wisselend. Zo ben een drukke persoonlijkheid en een behoorlijke flapuit. Maar ook een introvert.
Op 8 maart 2008 heeft mijn lieve Rob mij compleet gemaakt door mijn man te worden.

Samen met Rob(ASS/ADHD) heb ik twee kinderen; Colin, mijn lieve maar o zo drukke jongen met ADHD/ODD.
Esmée ons lieve meisje met PDD-NOS (ADHD en tic stoornis zijn uitgesteld).
Deze diagnoses maken mij dus een moeder van speciale kinderen. Dit is een dagelijks avontuur, wat gepaard gaat met veel gelach maar ook zeker met vele tranen. Het is soms een worsteling om dit gezin in harmonie onder één dak te houden, maar ik doe het met veel liefde.

Drie jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om terug te gaan naar school, na een paar maanden kwam ik er achter dat dit één van de beste beslissingen van mijn leven is geweest. Nu eind 2016 ben ik klaar met de opleiding Verzorgende IG. Maar of deze opleiding de laatste is? Dat denk ik niet! Voorlopig werk ik met veel passie in een verzorgingshuis. De ouderenzorg heeft mijn leven een aanvulling geven waarvan ik niet wist deze nodig te hebben.

Schrijven en fotograferen zie ik als ontspanning, therapie. Onlangs heb ik besloten mijzelf hier weer tijd voor te gunnen. In mijn drukke leven als moeder, student, vrouw & verzorgende, is het tijd geworden om aandacht te geven aan mezelf. Gentry.

Advertenties